Inici temporada de descens de barrancs 2020

Actualizado: 18 de nov de 2020
Sembla que poc a poc anem superant la pandemia, les restriccions, anem superant fases i que haviat podrem començar a disfrutar de la gran quantitat de rius i #barrancs que tenim a #Catalunya i a tot el pais.


Ens desplacem amb el company, amic i també #guiademuntanya, Pepo cap a Ribes de Freser amb l'objectiu de comprobar tots el nivells d'aigua dels barrancs de la zona.


Nomes d'arribar i comprobar l'estat del riu Freser ja ens donem compte que poca cosa podrem fer encara.Gairebé 1 horeta de pujada des de la central de Daió ens porten al inici del #barrancdeNuriainferior. Aquest ja mostra la seva furia amb un agradable soroll que ens acompanya durant tot l'ascens.

Al arribar al pont que creua el cami que dona accés al Santuari de Núria ja veiem que la cosa esta gairebé impossible. Tot i això deicidim baixar fins al inici del primer rapel on el barranc ens mostra el poder de l'aigua amb una espectacular #cascada

Creiem que es bastant arriscat entre i que com a mínim haurem d'esperar uns dies per poder entrar i comprobar l'estat de les instal·lacions i renovar el material que hagi quedat desgastat o devastat pel #temporalgloria i les tormentes del hivern.

Aprofitem que estem a la zona i ens apropem al barranc del #Saltdelgrill. Poc menys de 30 minuts ens porten a la capçalera del barranc on veiem que aqui el nivell d'aigua es baix.

Prenem algun apunt d'unes cordes que s'hauran de cambiar i en poc mes de 40 minuts arribem a la confluencia amb el riu Freser.

Des d'aqui 10 minuts de bonica caminada disfrutant de la flora i fauna de la zona, ens retornen a la furgoneta i d'aqui al bar on espera una cerveceta ben fresqueta i merescuda!!

9 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

© Copyright 2018. Aventura eXperience - Reservados todos los derechos

Aviso legal  -    Política privacidad y uso de cookies    Formulario y medidas de seguridad COVID-19

  • Facebook icono social
  • Instagram icono social
  • Tripadvisor icono social
  • Icono social de YouTube
  • google icono
  • whatsApp icono social